Lägenhet!

Tänkte visa lite bilder på lägenheten, har fått en hel del förfrågningar om det hemmifrån. Men än är det inte klart, det ska tapetseras vartefter och så ska det upp hyllor och tavlor och så. Men annars är det i stort sett klart.
Ett färdigt vardagsrum med en max som testar nya Tv:n
Mer bilder får komma sen när det är tapetserat och så!

Fynd

Igår var det onsdag vilket betyder second hand affärernas öppet dag. Så jag och Max tog Volvon och åkte in till Norrköping, inte bara än gång utan två gånger. Första gången kom vi hem med ett duschdraperi och 6 muggar från Bolagret och så en snyggsnygg cykel till mig.
Andra gången kom vi hem med en tvbänk från Home 4 you och en sekräter från Bra och Begagnat för endast 100 kr. Och jag är så himla nöjd med den, visst den är lite fuktskadad på skivan, men vad gör det.

Kräftskiva

I lördags packade vi in oss i bilarna för att köra ut till Mattias land. Det var kräftskivedags.
Kräftskivepyntat, man tager vad man haver. Gillar trissbollarna.
Och igår fick vi prova på att skjuta luftgevär. En toppen helg helt enkelt!

IKEA!

Igår var jag och Max på Ikea med Linda och lilla Milla.
Blev en hel del till min och Max lägenhet. Men det var ju inte det lättaste att välja vad man vill ha heller, höll på att få ett nervöst sammanbrott på gardinavdelningen. Slutade med att det inte blev några köksgardiner, utan mamma en istället. Men förutom missen med köksgardinen tror jag vi fick med allting.
Fyra Ikea påsar med småplock fick vi ihop ialla fall, som lampor, soffkuddar,sängkläder, galgar, stekpanna osv. Sen fick vi även med oss en soffa, ett soffbord, ett skrivbord, en hylla, ett skoställ och 2 nattduksbord. Tror det var allt, Åh längtar som en galning till nästa vecka när vi får sätta allt på plats!

Lägenhet

Jag och Max åkte upp till Eskilstuna idag för att hämta nycklarna till vår lägenhet, gissa hur nervös jag var? Lägenheten var stooor, hade nog inte riktigt förstått hur stort 70 kvm är egentligen. Stort kök med balkong, ett stort vardagsrum och ett stort sovrum, klädkammare och ett jättefräscht badrum. Det roliga var ju att det varit en 4 från början och allt de gjort var att läsa dörrarna till de andra 2 rummen, så det är 2 dörrar i vår lägenehet som inte går att öpnna utan bara är där liksom. Och lägenheten hade 2 badrum från början och det ena hade dom bara tagit ut toaletten och handfatet ur.
Det som var mindra bra var att det inte var nytapetserat som det lovat att det skulle va. Familjen som bodde där innan måste haft en crazy katt alltså, alla rum hade rivmärken på väggarna. Och de kunde inte heller säga när det skulle åtgärdas så vi kanske får flytta in med skabbtapeter... Det enda positiva med det är ju att vi får välja tapeter själva i alla fall.
Hallen, och ja ni ser ju rivmärkena brediv dörren till klädkammaren...
Sovrummet, inte världsbra bild kanske...
Köket.
Vardagsrummet.
Det är de bilder jag lägger upp nu innan vi flyttar in och får ordning, åh längtar! Ny tapet och lite möbler där inne så kommer det bli superfint!

Spakväll

Passar på att ha mys och spa kväll med mig själv nu när jag är helt ensam hemma. Tagit en långdusch, gjort hårinpackning, lyssnat på musik så högt det går. Gjort ansiktsmask, filat fötterna och målat tånaglarna.
Varannan rosa, varanann lila, rätt läckert om jag får säga det själv.
Nej nu ska jag försöka välja kläder inför imorgon då det vankas dubbel 20 årsfest + inflyttningsfest efter jobbet!

Augusti

Sista sommarmånaden allaredan. Känns rätt så vemodigt.
Ännu vemodigare är att alla mina dagar ser precis likadan ut, vaknar, äter frukost slöar innan det är dags att åka till jobbet, kommer hem från jobbet, äter, duschar och går och lägger mig. Men imorgon är jag minsann ledig! Underbart! Hoppas på fint väder imorgon också.

RSS 2.0