Candy Jar

Har köpt mig två nya burkar och tänkte visa en av dom nu (allt för att få en paus i tentaskrivandet). Köpte båda burkarna på en Antik affär här i Eskilstuna. Är så himla nöjd med båda, fast kanske mest med den här. Perfekta storleken för popcornkärnor och det bästa av allt är ju att den är från Skottland..


Soap

Förra torsdagen var det marknad här i Eskilstuna och då passade jag på att köpa mig ett par bartvålar. Älskar sådana tvålar i fast form, så mycket roligare än flytande tvål på något sätt...


I övrigt så har jag i princip gått klart skolan för i år. Har en inlämning, en redovisning och en hemtenta kvar. Inga föreläsningar eller någonting. Och så en hemtenta i min fristående kurs.

Halvarspremiär!

Hade en riktig slö/mys söndag igår hemma i Norrköping med finaste vännerna, så välbehövligt. Gick en promenad runt strömmen, köpte glass på Halvars och solade på Lindas stenhårda betonggolv. Ganska awesome dag! (Har sett alldeles för mycket på How I met your mother på sista tiden).
Seriöst, pojken kan somna överallt!

Long time no see

Tappade visst blogglusten lite grann där ett tag, men efter mycket tjat från en del håll så hoppas jag att motivationen är tillbaka.

Äntligen är våren och värmen här. Våren firades in med dessa två och det var verkligen så himla mysigt att umgås med Linda, och Milla (hon har blivit så sjukt stor!). Måste ha en vänner helg här snart!!


RSS 2.0